Titulo Dinámico Nodos
Aplicaciones anidadas
Título Grupos de Investigación
Grupos de Investigación
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null Seguridad Alimentaria
Administrador Portal
Publicado 1/01/15
Seguridad Alimentaria
Departamento Ingeniería de Alimentos y del Equipamiento Agrícola |
Centro Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica |
Dirección Paseo Alfonso XIII, 48 ,30203 Teléfono 968325762 |
Entidad upct Investigador Principal Alfredo Palop Gómez |
Relaciones entidades e investigadores participantes
Pablo S. Fernández Escámez Paula M. Periago Bayonas
Redes CMN asociadas
Alimentos y dieta mediterránea
Investigadores
Alfredo Palop Gómez
Pablo S. Fernández Escámez
Paula M. Periago Bayonas
Publicaciones
Food Microbiology,2013
Effect of the medium characteristics and the heating and cooling rates on the nonisothermal heat resistance of Bacillus sporothermodurans IC4 spores in buffers and food
International Journal of Food Microbiology,2012
Modelling the effects of temperature and osmotic shifts on the growth kinetics of Bacillus weihenstephanensis in broth and food products
European Food Research and Technology,2012
Thermal inactivation of Alicyclobacilus acidoterrestris spores under conditions simulating industrial heating processes of tangerine vesicles and its use in time temperature integrators
Food Research International,2010
Characterization of Bacillus sporothermodurans IC4 spores; putative indicador microorganism for optimisation of thermal processes in food sterilisation
Journal of Applied Microbiology,2009
Non-isothermal heat resistance determinations with the thermoresistometer Mastia