Ir arriba

Grupos de Investigación

null Seguridad Alimentaria

Seguridad Alimentaria

Departamento

Ingeniería de Alimentos y del Equipamiento Agrícola

Centro

Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica

Dirección

Paseo Alfonso XIII, 48 ,30203

Teléfono

968325762

Entidad

upct

Investigador Principal

Alfredo Palop Gómez



Relaciones entidades e investigadores participantes


Pablo S. Fernández Escámez Paula M. Periago Bayonas

Redes CMN asociadas


Alimentos y dieta mediterránea

Investigadores


Alfredo Palop Gómez

Pablo S. Fernández Escámez

Paula M. Periago Bayonas



Publicaciones


Food Microbiology,2013
Effect of the medium characteristics and the heating and cooling rates on the nonisothermal heat resistance of Bacillus sporothermodurans IC4 spores in buffers and food
International Journal of Food Microbiology,2012
Modelling the effects of temperature and osmotic shifts on the growth kinetics of Bacillus weihenstephanensis in broth and food products
European Food Research and Technology,2012
Thermal inactivation of Alicyclobacilus acidoterrestris spores under conditions simulating industrial heating processes of tangerine vesicles and its use in time temperature integrators
Food Research International,2010
Characterization of Bacillus sporothermodurans IC4 spores; putative indicador microorganism for optimisation of thermal processes in food sterilisation
Journal of Applied Microbiology,2009
Non-isothermal heat resistance determinations with the thermoresistometer Mastia

CMN Office
Edificio Rector Soler
Campus Espinardo, 30071, Murcia, Spain
Región de Murcia Ministerio de Educación
© 2018 CAMPUS MARE NOSTRUM
Proyecto financiado en el marco del programa del Campus de Excelencia Internacional
 
Acceder