Ir arriba

Grupos de Investigación

null Nutrición y Fisiología en Cultivos Hortícolas

Nutrición y Fisiología en Cultivos Hortícolas

Departamento

Citricultura y Calidad Alimentaria

Centro

IMIDA

Dirección

C/ Mayor s/n ,30150

Teléfono

968368585

Entidad

imida

Investigador Principal

Francisco M. del Amor



Redes CMN asociadas


Desertificación y uso eficiente del agua

Investigadores


Francisco M. del Amor

Mari Carmen Piñero Zapata

Ginés Otálora Alcón



Publicaciones


J Plant Physiology ,2013
Variation in the leaf δ13C is correlated with salinity tolerance under elevated CO2 concentration
Journal of the Science of Food and Agriculture ,2013
Sustainable nitrogen fertilisation in sweet pepper: assessing growth and fruit quality and the potential nitrate pollution from different organic manures
Functional Plant Biology ,2012
Plant growth-promoting bacteria as a tool to improve salinity tolerance in sweet pepper
Scientia Horticulturae ,2011
Gas exchange and antioxidant response of sweet pepper to foliar urea spray as affected by ambient temperature
Plant Growth Regulation ,2011
Alleviation of salinity stress in broccoli using foliar urea or methyl-jasmonate: analysis of growth, gas exchange, and isotope composition

CMN Office
Edificio Rector Soler
Campus Espinardo, 30071, Murcia, Spain
Región de Murcia Ministerio de Educación
© 2018 CAMPUS MARE NOSTRUM
Proyecto financiado en el marco del programa del Campus de Excelencia Internacional
 
Acceder